Η Μύκονος γέμισε με μοντέλα των Dolce & Gabbanα -Καμπάνια σε ελληνικό φόντο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μύκονος γέμισε με μοντέλα των Dolce & Gabbanα -Καμπάνια σε ελληνικό φόντο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όμορφα μοντέλα που φοράνε τις περίτεχνες δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana γέμισε η Μύκονος και συγκεκριμένα η «Μικρή Βενετία».

Κι όμως ο διάσημος οίκος μόδας καθώς και οι φωτογράφοι Λούκα και Αλεσάντρο Μορέλι ταξίδεψαν μέχρι την Μύκονο προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες για την νέα του συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Apr 25, 2018 at 2:31am PDT

Με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Instagram, όμορφα κορίτσια φορώντας μαύρα φορέματα με σχέδια από κοράλλια ποζάρουν στον φακό με φόντο το λιμάνι της Μυκόνου αλλά και τα γραφικά λευκά σοκάκια του νησιού.

A post shared by VIP GIRLS GROUP (VGG) (@vipgirlsgroup) on Apr 24, 2018 at 8:40pm PDT

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες με την καινούργια συλλογή, ένα μοντέλο ποζάρει για την ανδρική σειρά, την ώρα που του φαίνεται τόσο η ελληνική σημαία, όσο και μία πινακίδα με ελληνικά γράμματα.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Apr 24, 2018 at 10:40am PDT

Πάντως, οι ιδρυτές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα φρόντισαν να συμπεριλάβουν την Μύκονο και στα hashtag του οίκου, δημιουργώντας το #DGKLovesMykonos και δείχνοντας έτσι πόσο πολύ αγαπούν το νησί.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Apr 24, 2018 at 5:54am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ dolce and gabbana Μύκονος νησί μοντέλα Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ