«Λίπος»: Είμαι αθώος -Ας εμφανιστεί ο μοναδικός μάρτυρας να καταθέσει εναντίον μου - iefimerida.gr

«Λίπος»: Είμαι αθώος -Ας εμφανιστεί ο μοναδικός μάρτυρας να καταθέσει εναντίον μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος δηλώνει ο κατά την αστυνομία «νούμερο ένα κακοποιός στον κόσμο» με το παρατσούκλι «Λίπος».

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, τους οποίους επικαλείται η έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει «ως προς αυτά που μου προσάπτουν θα ήθελα να δω τι στοιχεία υπάρχουν, γιατί εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που θέλω πραγματικά είναι να ψάξουν καλύτερα το θέμα και να μην με εκδώσουν στη Γαλλία. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να με στείλουν στη Γαλλία»

Παράλληλα ο Λάσα Σουσανασβίλι, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλα 14 μέλη της οργάνωσης που φέρει τον τίτλο «Κλέφτες εντός Νόμου» ή «V Vor Zakone» ζήτησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο ο Χουάν Ρουέντα, διοικητής της ισπανικής υπηρεσίας Δίωξης Oργανωμένου Eγκλήματος και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του «σκληρού» Γεωργιανού, ο οποίος κατηγορείται πως είναι ο αρχηγός της ρωσόφωνης μαφίας. «Δηλώνω πως είμαι αθώος. Επιθυμώ στο συγκεκριμένο δικαστήριο να παρευρεθεί ο μοναδικός μάρτυρας της περιβόητης αυτής υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τον Ισπανό αστυνομικό, ο οποίος δεν εμφανίζεται να καταθέσει. Και αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεται να καταθέσει για την εγκληματική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται πως τα στελέχη της οργάνωσης «Κλέφτες εντός Νόμου» συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, μετά από μυστική έρευνα που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2017 σε Καύκασο, Νορμανδία και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 300 Γάλλων και Ελλήνων αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίπος κακοποιός αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ