Ελληνίδα μπλόγκερ εξηγεί πώς έχασε 8 κιλά σε 2 μήνες με την κετογονική δίαιτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνίδα μπλόγκερ εξηγεί πώς έχασε 8 κιλά σε 2 μήνες με την κετογονική δίαιτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως έχασε 8 κιλά σε 2 μήνες ακολουθώντας μία καινούργια διατροφή βασισμένη στα λιπαρά μίλησε μία Ελληνίδα μπλόκερ στο κανάλι της στο You Tube.

Συγκεκριμένα, η Αννα Παυλίδου έχασε 8 κιλά σε 2 μήνες ακολουθώντας την κετογονική διατροφή.

Η ίδια δεν επισκέφτηκε κανέναν διατροφολόγο, αλλά ακολούθησε βήμα προς βήμα αυτά που βρήκε στο διαδίκτυο.

Εξηγώντας πως το βίντεο αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση οδηγός για την κετογονική διατροφή, καθώς η μπλόκερ παρουσίασε τα βήματα ακολούθησε εκείνη, η ίδια επισημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε κάτι απ΄αυτά αν δεν απευθυνθείτε σε κάποιον διατροφολόγο,

Οσον αφορά την κετογονική διατροφή, σε αυτή όπως αναφέρει η Αννα Παυλίδου απαγορεύεται κάθε είδους υδατάνθρακα, ακόμη και αυτός που περιέχεται στα φρούτα, καθώς και η ζάχαρη.

Η διατροφή βασίζεται κυρίως στα λιπαρά και λίγο στην πρωτεΐνη, διότι επιτρέπονται όλων των ειδών τα κρέατα... ακόμη και μπέικον και λουκάνικο.

Οπως αναφέρει η μπλόγκερ, εκτός από τα κρέατα επιτρέπονται και τα γαλακτοκομικά, όπως και κάθε είδους λάδι.

Ωστόσο τα φρούτα και τα λαχανικά είναι περιορισμένα, καθώς όποιος ακολουθεί αυτή την διατροφή μπορεί να τρώει μόνο μουροειδή φρούτα (φράουλα, καρύδες, βατόμουρα, μούρα, αβοκάντο), ενώ από λαχανικά σύμφωνα με την ίδια επιτρέπονται σχεδόν τα πάντα, εκτός από κουνουπίδι και καρότα .

Η μπλόγκερ πέρα από την διατροφή αναφέρθηκε και σε μερικές συνταγές που βρήκε για την κετογονική διατροφή... καθώς όπως λέει η ίδια με κάποια συγκεκριμένα υλικά, μπορεί κάποιος να φτιάξει και γλυκά που να επιτρέπονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ