Kέιτ VS πραγματικές γυναίκες: Καθημερινές μαμάδες συγκρίνουν τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννα με αυτές της Δούκισσας - iefimerida.gr

Kέιτ VS πραγματικές γυναίκες: Καθημερινές μαμάδες συγκρίνουν τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννα με αυτές της Δούκισσας

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά ώρες μετά τη γέννα, η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το μαιευτήριο κρατώντας το βασιλικό μωρό στην αγκαλιά της και μπήκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει σπίτι της.

Σχεδόν όλοι απόρησαν πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ βγήκε από το μαιευτήριο την ίδια μέρα της γέννας και κυρίως πως ήταν λες και δεν είχε γεννήσει ποτέ.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί και ήδη η ευτυχισμένη οικογένεια έχει επιστρέψει στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Σε όλους δημιουργήθηκε εύλογα το ερώτημα «πώς μπόρεσε και βγήκε τόσο νωρίς και πώς είναι δυνατόν να είναι λαμπερή και καθόλου φουσκωμένη;».

Πρόκειται πραγματικα για μια περίπτωση που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα των λεχώνων γυναικών.

Οι γυναίκες λοιπόν στα social media ανέβασαν φωτογραφίες τους όταν γέννησαν το μωρό τους για να δείξουν πόσο διαφορετικές ήταν από την Κέιτ.

Δείτε τις καθημερινές μαμάδες που συγκρίνουν τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννα με αυτές της Δούκισσας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον γέννα γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ