Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για το «ωραία και μορφωμένη» - iefimerida.gr

Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για το «ωραία και μορφωμένη»

Φωτογραφία: Eurokinissi- Η Ελένη Αυλωνίτου στην Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα λεγόμενά της πως είναι όμορφη, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο έδωσε η Ελένη Αυλωνίτου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Epsilon στο τι ακριβώς έγινε και μίλησε έτσι για τον εαυτό της, λέγοντας συγκεκριμένα πως δεν μετάνιωσε για όσα είπε για τον εαυτό της, αλλά τόνισε πως όσα βγήκαν προς τα έξω ήταν λογοκριμένα.

«Αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα. Στην αρχή, στη μέση και στο τέλος της συζήτησης είπα ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και είναι καλοδεχούμενη. Αυτό για κάποιο λόγο αποκόπηκε. Θέλανε να αποκρύψουν την πρώτη μου αντίδραση» ανέφερε η βουλευτής.

Η βουλευτής επίσης ανέφερε πως δεν είχε δει το θέμα και πως αποδέχεται την σάτιρα «Δεν μετάνιωσα, απλώς δεν είχα δει το θέμα, δεν είχα δει το περιεχόμενο. Θέλω να σταματήσει εδώ, αποδέχομαι τη σάτιρα, πρέπει να αυτοσαρκαζόμαστε και αυτό που είπα είναι μια γενική αρχή. Επειδή έχω δεχθεί bullying, όχι μόνο εγώ ο κάθε ένας που επιτυγχάνει πράγματα στον χώρο του, δέχεται αυτό το bullying και για το γεγονός ότι είμαι γυναίκα» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί».

Λέγοντας πως αναφέρθηκε σε κάτι γενικό και όχι ειδικό όταν ρωτήθηκε, η κυρία Αυλωνίτου συνέχισε επί του θέματος αναφέροντας πως πιέστηκε να απαντήσει σε κάτι που δεν είχε δει και λογοκρίθηκε.

«Άβολα δεν νιώθω ποτέ, αλίμονο αν έχω δημόσιο λόγο και σε κάθε επίκριση ή οτιδήποτε νιώθω άβολα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και αυτοσαρκάζομαι και επιβεβαίωση έχω για τον εαυτό μου, αλλά από εκεί και πέρα αναφέρθηκα σε κάτι γενικό, δεν αναφέρθηκα σε κάτι προσωπικό. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχω και τι δεν έχω, το οποίο αφορά όλες τις γυναίκες που έχουν κάποια προσόντα και θέλουν να προχωρήσουν, αλλά δεν έχει σχέση με τη σάτιρα. Πιέστηκα να απαντήσω σε κάτι που δεν είχα δει και λογοκρίθηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Αυλωνίτου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ