Πασκουάλ: «Eχουμε προετοιμαστεί καλά» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Eχουμε προετοιμαστεί καλά»

Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάνοπλος» αναχώρησε με προορισμό τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, ενόψει του 3ου και 4ου προημιτελικού με τη Ρεάλ για τα πλέι οφ της Euroleague.

O ρυθμός, η άμυνα, η ενέργεια και η ένταση είναι αυτά που θέλει να δει στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση της αποστολής. «Και τα ριμπάουντ» πρόσθεσε ο Μάικ Τζέιμς, ενώ τόσο ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού, όσο και ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσαν χαρούμενοι που «ένας τόσο σπουδαίος παίκτης», όπως ο Σέρχιο Γιουλ, «είναι υγιής και επιστρέφει». Πάντως, ο Πασκουάλ δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση πως «έχουμε προετοιμαστεί καλά» και πως «είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί ο Γιουλ».

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι. Να ελέγξουμε το ρυθμό. Αν σε μία μόνο περίοδο δεν το καταφέρεις, αν έχεις ένα κακό δεκάλεπτο, η Ρεάλ είναι ομάδα που θα το εκμεταλλευτεί».

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του; «Είμαστε καλά! Νιώθουμε ενθουσιασμό που πάμε στη Μαδρίτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, νιώθουμε ήρεμοι. Μας λείπουν μόνο κάποια πράγματα από πλευράς εμπειρίας. Στο παιχνίδι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και ένταση. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε και βέβαια να μείνουμε προσηλωμένοι» απάντησε ο Πασκουάλ.

Για την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στη ρακέτα, ο Καταλανός σχολίασε: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Θα δούμε. Τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, τώρα πάμε να το πετύχουμε! Αν νικήσουμε αύριο, θα γράφετε ότι τα καταφέραμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Όσον αφορά στη συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ στη δωδεκάδα, για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του πριν από 8 μήνες, ο Πασκουάλ απάντησε: «Αν πραγματικά παίξει, είμαστε χαρούμενοι πρώτα απ' όλα που επιστρέφει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague. Χαιρόμαστε πρώτα απ' όλα που είναι υγιής. Σίγουρα, η συμμετοχή του δυσκολεύει την αποστολή μας, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό το ενδεχόμενο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ