Champions League: Ημιτελικός... μαγεία, η Λίβερπουλ κέρδισε 5-2 την Ρόμα και «βλέπει» τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Ημιτελικός... μαγεία, η Λίβερπουλ κέρδισε 5-2 την Ρόμα και «βλέπει» τελικό [βίντεο]

Φωτογραφία: UEFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 80 λεπτά στο «Ανφιλντ» η Λίβερπουλ... ισοπέδωνε την Ρόμα με 5-0.

Ομως μετά η ομάδα της Ρώμης έβαλε 2 γκολ και μαζί κάποιες ελπίδες για την ρεβάνς της Ιταλίας, αν και το τελικό 5-2 δίνει στην Λίβερπουλ... μισή πρόκριση στον τελικό του Champions League. Την άλλη μισή πρέπει να την πάρει στις 2 Μάη, εκτός αν η Ρόμα θα θυμηθεί το... έπος κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ανατρέψει το «βαρύ» σκορ.

Στο πρώτο 45λεπτο η Λίβερπουλ ήταν απόλαυση με τον Αιγύπτιο Σαλάχ να κάνει... πάρτι με γκολ στο 35' και στο 45'. Στην επανάληψη, στο 56' ο Μανέ και ο Φιρμίνιο στο 62' και στο 69' έκαναν σμπαράλια την άμυνα της Ρόμα, με τον Κώστα Μανωλά σε πολύ κακό βράδυ. Τελικά ο Τζέκο στο 81' και ο Περότι με πέναλτι στο 85' μείωσαν ε 5-2 και έδωσαν... ελπίδες στους συμπαίκτες του.

Πάντως, το πρώτο βήμα για τον τελικό της 26ης Μαΐου, στο Κίεβο έχει κάνει η Λίβερπουλ και αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ματς για το άλλο ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Ρομά Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ