Σφυροκόπημα Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ - iefimerida.gr

Σφυροκόπημα Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στη Βουλή για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ -Φωτογραφία: Intimenews
Δημήτρης Τάκης

Την μέγιστη κοινοβουλευτική βαρύτητα με την παρουσία και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει η Νέα Δημοκρατία στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ που ξεκίνησε την Τρίτη στην ολομέλεια και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με την ψήφιση του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εξόχως επιβαρυντικό για την πορεία και το μέλλον της Δ.Ε.Η. Και στην ομιλία του θα κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι πουλά τα ασημικά της επιχείρησης ενώ θα τονίσει για ακόμη μια φορά την μεγάλη αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ όποιος θεωρούσε την πώληση μονάδων της ΔΕΗ «κόκκινη γραμμή» και τώρα έρχεται να την παραβιάσει και αυτή.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη - που όπως είναι λογικό θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας - θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στην ολομέλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ