Βίντεο: Σοκαρισμένοι οι γείτονες της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στο δρόμο - iefimerida.gr

Βίντεο: Σοκαρισμένοι οι γείτονες της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στο δρόμο

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένοι είναι στη Νέα Σμύρνη οι γείτονες της 22χρονης άγαμης μητέρας η οποία συνελήφθη και ομολόγησε ότοι πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της.

Οι γείτονες λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα και τον τελευταίο χρόνο είχε γυρίσει από την Καλαμάτα όπου σπούδαζε. Στην πολυκατοικία, δούλευε η μητέρα της 22χρονης ως καθαρίστρια.

Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. Η 22χρονη είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους δικούς της ανθρώπους. Οταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να το αποκρύψει και εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι, με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Μετά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς, η φοιτήτρια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 22χρονη Νέα Σμύρνη βρέφος πέταξε μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ