Ομολόγησε η μητέρα του νεκρού νεογέννητου βρέφους στη Ν. Σμύρνη -Τι είπε στους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Ομολόγησε η μητέρα του νεκρού νεογέννητου βρέφους στη Ν. Σμύρνη -Τι είπε στους αστυνομικούς

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους, που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η αστυνομία προσήγαγε μια 22χρονη άγαμη φοιτήτρια και τη μητέρα της, που μένουν σε μία από τις πέντε πολυκατοικίες που έχουν πρόσβαση στον ακάλυπτο. Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Η 22χρονη είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους δικούς της ανθρώπους. Οταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να το αποκρύψει και εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι, με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων, είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια πέταξε το νεογέννητο μωρό από τον δεύτερο όροφο- όπου διαμένει- και το αγοράκι επέζησε από την πτώση αλλά πέθανε από ασιτία. Μάλιστα το νεογέννητο δεν έφερε το παραμικρό κάταγμα, ούτε κάκωση- όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες- καθώς η πτώση του ανακόπηκε από το δίχτυ, στο οποίο κατέληξε.

Μετά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς, η φοιτήτρια- που ταυτοποιήθηκε ότι είναι η μητέρα με εξέταση DNA- διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μωρό Νέα Σμύρνη μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ