Survivor 2: Τρελό σουξέ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στις παίκτριες των Μαχητών -Ποια θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τρελό σουξέ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στις παίκτριες των Μαχητών -Ποια θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα [βίντεο]

Νάσος Παπαργυρόπουλος (Φωτογραφία: Facebook @Survivor Greece)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φαίνεται πως έχει επιτυχία στο αντίθετο φύλο, καθώς όπως αποκαλύφθηκε οι παίκτριες των Μαχητών περιμένουν να τον γνωρίσουν στην ένωση.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε η Φελίτσια Λαπάτη, που φιλοξενήθηκε στο «Survivor Πανόραμα».

Οπως είπε, όλες οι κοπέλες θέλουν να γνωρίσουν τον ωραίο παίκτη των Διάσημων, εξηγώντας τους λόγους.

«Η Ροδάνθη νομίζω θέλει να γνωρίσει τον Νάσο, αλλά απ’ ότι κατάλαβα όλες θέλουν να τον γνωρίσουν. Σου βγάζει μια ευγένεια. Μιλάει σαν ιερέας, σε ηρεμεί, έχει και το χιούμορ και το παρουσιαστικό, που δεν προδιαθέτει άνθρωπο με τέτοιο λόγο», λέει η Φελίτσια Λαπάτη, συμφωνώντας με την Ντορέττα Παπαδημητρίου πως το «πακέτο» αυτό εξιτάρει τις γυναίκες του Survivor.

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ