Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λανσάρει δικά της νυφικά -Αντισυμβατικά, από 240 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λανσάρει δικά της νυφικά -Αντισυμβατικά, από 240 ευρώ [εικόνες]

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λατρεύετε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για το μοναδικό στυλ της; Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να φορέσετε ένα νυφικό που θα φέρει την υπογραφή της;

Η διάσημη ηθοποιός και fashion icon υπογράφει την πρώτη της κολεξιόν από νυφικά φορέματα. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημιούργησε μια συλλογή 10 τεμαχίων σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία λιανικής πώλησης Gilt, με τίτλο «SJP by Sarah Jessica Parker Bridal».

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Apr 23, 2018 at 4:32pm PDT

Η συλλογή αποτελείται από 10 διαφορετικά στυλ τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του στυλ της, να βρει το νυφικό που της ταιριάζει. Εκτός από τα κλασικά φορέματα, υπάρχουν και λιγότερα παραδοσιακά, αλλά και αξεσουάρ και ολόσωμες φόρμες.

A post shared by Annabelle Lyttle (@annabelle_rl) on Apr 23, 2018 at 4:50pm PDT

«Δεν είναι μόνο το στυλ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γνωστό σε όλο τον κόσμο, αλλά και η άποψή της είναι μοναδική» δήλωσε ο Τομ Οττ, επικεφαλής έμπορος της εταιρείας Gilt. «Η Σάρα Τζέσικα φέρνει το άψογο γούστο της και την ευαισθησία της σε αυτή τη συλλογή. Πιστεύουμε πως οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με την κολεξιόν η οποία είναι και σε πολύ καλή τιμή για την κατηγορία των νυφικών».

A post shared by Austin Riel (@austin_thefirm) on Apr 23, 2018 at 8:31pm PDT

Εκτός από τα έτοιμα νυφικά, η Gilt θα προσφέρει επίσης 15 αποκλειστικά στυλ από την συλλογή υποδημάτων SJP, που σημαίνει ότι οι νύφες θα έχουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση αλά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λανσάρει δικά της νυφικά -Αντισυμβατικά, από 240 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η συλλογή νυφικών κυμαίνεται από τα 240 ευρώ έως τα 2.000 ενώ τα παπούτσια από 285 έως τα 400 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ