Βορίδης: Κωμική και θλιβερή μεθόδευση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ζητήσουν παράταση στο πόρισμα για τη Novartis - iefimerida.gr

Βορίδης: Κωμική και θλιβερή μεθόδευση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ζητήσουν παράταση στο πόρισμα για τη Novartis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστεία, κωμική και θλιβερή μεθόδευση χαρακτήρισε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης την απόφαση των βουλευτών του ΣυΡιζΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ζητήσουν 48ωρη παράταση προκειμένου να καταθέσουν το πόρισμα τους για την υπόθεση Novartis.

«Το πιο αστείο και το πιο κωμικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ δόθηκε η προθεσμία αυτή από την κυβερνητική πλειοψηφία για να κατατεθούν τα πορίσματα, αφού κατατέθηκαν τα πορίσματα της αντιπολίτευσης η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κατέθεσε πόρισμα και υπέβαλε αίτημα 48άωρης παράτασης στις 10.20 αφού είχε δει τα πορίσματα των άλλων κομμάτων.

Προφανώς αμήχανη για να απαντήσει. Συνεχίζονται οι θλιβερές μεθοδεύσεις αυτής της υπόθεσης που υποτίθεται ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο και κατέληξε το μόνο σκάνδαλο που υπάρχει να είναι η μεγαλύτερη σκευωρία σπίλωσης και δυσφήμησης πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novartis πόρισμα Μάκης Βορίδης κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ