Σε αυτό το πελώριο σπίτι μένει η Μαντόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της στην Πορτογαλία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σε αυτό το πελώριο σπίτι μένει η Μαντόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της στην Πορτογαλία [εικόνες & βίντεο]

Η Μαντόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια της Μαντόνα πρόσφατα μεγάλωσε κι άλλο κι όπως φαίνεται περιβάλλεται από πολύ αγάπη, γέλιο και άφθονη ενέργεια.

Ευτυχώς, η ποπ σταρ έχει άπλετο χώρο για να εκφραστούν ελεύθερα τα μικρότερα παιδιά της, κάτι που διαπιστώνουμε με τα βίντεο που ανάρτησε η ίδια από τις δίδυμες κόρες της που χορεύουν στους διαδρόμους του σπιτιού τους στην Πορτογαλία.

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 15, 2017 at 4:14am PST

Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο, που ο 12χρονος γιος της Ντέιβιντ Μπάντα και οι δίδυμες 5χρονες Εστέρε και Στέλλα μπορούν να χορεύουν ανενόχλητα στους διαδρόμους χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλον.

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 15, 2018 at 7:45am PDT

Η Μαντόνα, η οποία έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά, την 21χρονη Λούρδη και τον 17χρονο Ρόκο, μετέφερε την οικογένειά της σε ένα αρχοντικό με μαυριτανικό στυλ του 18ου αιώνα, έξω από τη Λισαβόνα, το 2017.

Η ποπ σταρ λέγεται ότι έχει μισθώσει το παλάτι των 1.500 τετραγωνικών μέτρων για ένα χρόνο, με την επιλογή να το αγοράσει αν αυτή και η οικογένειά της προσαρμοστούν στη ζωή στην πορτογαλική πρωτεύουσα μετά από 12 μήνες.

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 26, 2018 at 8:32pm PST

Με την πάροδο των χρόνων, το αρχοντικό ανακαινίστηκε σε ένα boutique ξενοδοχείο που διαθέτει 12 δωμάτια και σουίτες. Θεωρείται πως η διάσημη τραγουδίστρια ζει σε ένα χώρο 4 υπνοδωματίων, επτά μπάνιων, ενός ξενώνα και ενός εξοχικού.

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 14, 2018 at 7:11am PDT

Από τη στιγμή που μετακόμισε στο εξωτερικό, η Μαντόνα ανεβάζει συχνά βίντεο στο Instagram που καταγράφουν τα παιδιά τους να χορεύουν και να τραγουδούν με τις πιτζάμες τους προτού πάνω για ύπνο.

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 2, 2017 at 7:15pm PST

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, οι κόρες της – τις οποίες υιοθέτησε τον περασμένο Φεβρουάριο – κάνουν μια περιήγηση στην αίθουσα παιχνιδιών τους. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή, το δωμάτιο είναι γεμάτο με παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός χαλιού με αγώνα δρόμου και ράφια γεμάτα με κάθε είδους επιτραπέζιο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 23, 2018 at 4:34am PDT

Σε αυτό το πελώριο σπίτι μένει η Μαντόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της στην Πορτογαλία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ένα δεύτερο δωμάτιο φαίνεται να στεγάζει ένα πελώριο κουκλόσπιτο, το οποίο διαθέτει ακόμη και ασανσέρ.

«Εύχομαι ένα κουκλόσπιτο να μπορούσε να με κάνει ευτυχισμένη, Μακάρι να μην χάσουν ποτέ την χαρά ή το αίσθημα της μαγείας» έγραψε στη λεζάντα.

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 2, 2018 at 12:42pm PST

Σε ένα άλλο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μαρτίου, βλέπει κανείς τα δίδυμα να κυλιούνται επάνω στα λευκά έπιπλα δείχνοντας την ευελιξία τους. Διακοσμημένη με ένα μαξιλάρι με το γράμμα «Μ», μια chez longue είναι τοποθετημένη στο κέντρο του μεγάλου καθιστικού, το οποίο είναι διακοσμημένο με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες.

Και η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει από το περιβάλλον αυτό. Στο δωμάτιο μουσικής, βλέπει κανείς ένα μεγάλο πιάνο και μια ακουστική κιθάρα.

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 27, 2018 at 5:57am PDT

Κι ενώ η Μαντόνα έδωσε μεγάλη έμφαση στα παιδιά της δημιουργώντας μοναδικούς χώρους γι΄ αυτά, το μεγάλο καθιστικό σίγουρα αντανακλά τον τολμηρό χαρακτήρα της. Έχει μια εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης, από πίνακες αντίκες μέχρι και πιο μοντέρνα τέχνη όπως πορτρέτα γυμνών γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ