Dog Bakery: O πρώτος φούρνος για σκύλους στην Ελλάδα είναι γεγονός [εικόνες] - iefimerida.gr

Dog Bakery: O πρώτος φούρνος για σκύλους στην Ελλάδα είναι γεγονός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Παππάς και ο Γιώργος Ρήγας, ζωόφιλοι και ιδιοκτήτες σκύλων κι οι δύο, είχαν την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσουν τον πρώτο φούρνο για σκύλους στη χώρα μας, προσφέροντας καθημερινά υγιεινό, μαγειρευτό και φρέσκο φαγητό στα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Στο Dog Bakery, λοιπόν, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, ο σκύλος σας θα βρει την ευτυχία του. Μπαίνοντας στον χώρο, μάλιστα θα σας προϋπαντήσει η Λούνα: εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε να σας μυρίσει και να της χαϊδέψετε την κοιλίτσα κι εκείνη θα σας υποδεχτεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων θεωρούν ότι μια ποιοτικότερη λύση είναι να δώσουν στο ζώο τους μια μερίδα από το δικό τους φαγητό αντί για τις τροφές του εμπορίου, κάτι, όμως, απόλυτα λανθασμένο για την υγιεινή διατροφή του ζώου σας.

Οι σκύλοι χρειάζονται εντελώς διαφορετικά στοιχεία στο γεύμα τους από τους ανθρώπους, οπότε αν πραγματικά θέλουμε να φροντίσουμε τη διατροφή τους πρέπει να τους μαγειρεύουμε ειδικό φαγητό, κάτι όπως που απαιτεί χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες για τον πρώτο φούρνο για σκύλους, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DOB BAKERY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ