Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες] - iefimerida.gr

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες]

Μια σπάνια επίδειξη αγάπης μοιράστηκαν χθες ο Γουίλιαμ και η Κέιτ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια επίδειξη αγάπης μοιράστηκαν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον νεογέννητο γιο τους στον κόσμο.

Ποζάροντας αρχικά για το ντεμπούτο του μωρού μπροστά στον κόσμο, το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει και πάλι στο παλάτι του Κένσινγκτον. Την ώρα που κατέβαιναν τα σκαλιά από το μαιευτήριο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε σφιχτά το χέρι της συζύγου του (με το άλλο χέρι κρατούσε το πορτ-μπεμπέ), ενώ λίγο νωρίτερα, σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Γουίλιαμ έβαλε το χέρι του στην πλάτη της Κέιτ, την ώρα που εκείνη κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους.

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ σπάνια κρατιούνται χέρι-χέρι σε δημόσιες εμφανίσεις τους, κυρίως επειδή εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας σε επίσημες δημόσιες εμφανίσεις.

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χθες, όμως, οι περήφανοι μαμά και μπαμπάς δεν θα μπορούσαν παρά να νιώθουν απέραντη αγάπη ο ένας για τον άλλον την ώρα που έδειχναν το νεογέννητο μωρό τους στον κόσμο.

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η τελευταία φορά που οι βασιλικοί οπαδοί είδαν τον δούκα και τη δούκισσα σε τρυφερή στιγμή ήταν στην ημέρα του Αγίου Πατρικίου, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έβαλε πάλι το χέρι του πίσω στην πλάτη της Κέιτ.

Για να είμαστε σαφείς, δεν υπάρχει κάποιο γραπτό πρωτόκολλο που να δηλώνει πως τα βασιλικά ζευγάρια δεν μπορούν να κρατιούνται χέρι – χέρι ή να αγκαλιάζονται στο κοινό. Ωστόσο, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι λιγότερο πιθανό να έχουν τόσο οικείες στιγμές μπροστά στο κοινό, γιατί είναι «εκπρόσωποι της Βρετανικής μοναρχίας» και θέλουν να «παραμείνουν επαγγελματίες», όπως ανέφερε η εμπειρογνώμονας σε βασιλικά θέματα Μίκα Μέγιερ.

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά ξάφνιασαν τους πάντες! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από την περίσταση. «Είναι σπάνιο να δούμε βασιλικά ζευγάρια να κρατιούνται χέρι- χέρι σε επίσημες εξόδους. Κι ενώ σπάνια μπορεί να δούμε τον δούκα και τη δούκισσα να κρατούν τα χέρια τους, βλέπουμε συχνά τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης να κρατιούνται χέρι- χέρι. Είναι όλα απλώς θέμα προτίμησης για κάθε ζευγάρι και είναι επίσης πιθανό να εξαρτάται από τη φύση του γεγονός που παραβρίσκονται. Μια πιο σοβαρή δέσμευση θα δικαιολογούσε ένα πιο σοβαρό επίπεδο επαγγελματισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ