Ένα βήμα πριν την ΔΗΜΑΡ έξι + ένας διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ένα βήμα πριν την ΔΗΜΑΡ έξι + ένας διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Φώτης Κουβέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πριν από την ένταξη τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη βρίσκονται έξι από τους ξεγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν σχηματίσει μια αυτόνομη πολιτική πρωτοβουλίαΠρόκειται για τους κ.κ. Γιαννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου), Θεόδωρο Παραστατίδη (Κιλκίς), Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων), Μάντατζη Τσετίν (Ξάνθης), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλης) και Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας).

Οι έξι βουλευτές θα απευθύνουν την Πέμπτη πρόταση για συνάντηση με τον κ. Κουβέλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Αμοιρίδης από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται με κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία.

Ταυτόχρονα , σε διαδικασία ένταξης στην ΔΗΜΑΡ φαίνεται πώς βρίσκεται και ένας ακόμα από τους διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσέσας Βουδούρης ο οποίος γνωρίζεται καλά με τον κ. Κουβέλη , εκτιμά τις απόψεις του και έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος ανθρωπιστικών οργανώσεων όπως οι Γιατροί Χωρίς Συνορα κ.α..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ