Πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εργάζεται ως βοηθός μάγειρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εργάζεται ως βοηθός μάγειρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι για όλα υπάρχουν εναλλακτικές απέδειξε πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Καψή, ο οποίος τα τελετυαία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει στα Χανιά.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει τη στροφή στην καριέρα του το 2015 όταν ο μισθός μειώθηκε. Τότε έλαβε την απόφαση να φύγει από την Αθήνα για τα Χανιά. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο και όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει εργαζόταν σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει ότι μαζί με έναν φίλο του αγόρασαν ένα μοσχάρι ελπίζοντας ότι θα αποδειχθεί κερδοφόρο και ότι στη συνέχεια θα αγοράσουν και άλλα! Παράλληλα εξασκούσε τη δημοσιογραφία ως χόμπι, εργαζόμενος ως υπεύθυνος τύπου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και διδάσκοντας σε ΙΕΚ της Κρήτης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ (@kapsis_kyriakos) στις 14 Αύγ, 2017 στις 4:13 πμ PDT

Αναζητώντας συνεχώς νέους δρόμους και στη μάχη τη επιβίωσης το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Καψής φαίνεται ότι εργάζεται ως βοηθός μάγειρα σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων, συγκεκριμένα στο Raeti, στην Αγία Μαρίνα.

Ο ίδιος αποκάλυψε την νέα του εργασία και την αγάπη του για τη μαγειρική με μια νέα του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Αν η δημοσιογραφία είναι η πρώτη αγάπη, η μαγειρική είναι η δεύτερη! Dual career διότι πρέπει πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο...».

Αν η δημοσιογραφία είναι η πρώτη αγάπη, η μαγειρική είναι η δεύτερη! Dual career διότι πρέπει πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΨΗΣ (@kapsis_kyriakos) στις 23 Απρ, 2018 στις 2:55 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυριακος καψής ΑΝΤ1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ