«Πόρτα» στον Ιμπραΐμοβιτς για το Μουντιάλ -Από τον προπονητή της Εθνικής Σουηδίας - iefimerida.gr

«Πόρτα» στον Ιμπραΐμοβιτς για το Μουντιάλ -Από τον προπονητή της Εθνικής Σουηδίας

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς/Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας και να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Ωστόσο, ο Ζλάταν λογάριαζε χωρίς τον Γιάνε Άντερσον, ο οποίος έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο στον Σουηδό άσο, τονίζοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν πρόκειται να τον καλέσει από τη στιγμή που απέρριψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας!

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε "όχι" στην Εθνική και ότι δεν θα παρέμενε στην ομάδα μετά το Euro και το σεβάστηκα. Αν απορρίψεις την ομάδα δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψεις. Θα είναι στο Μουντιάλ όσοι είπαν "ναι" στην ομάδα. Ο Ζλάταν δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκεται στη λίστα για το Μουντιάλ», ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Σουηδία Ιμπραϊμοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ