Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον σαν να μην είχε γεννήσει, χωρίς κυτταρίτιδα και πρήξιμο, ώρες μετά τον τοκετό [εικόνες] - iefimerida.gr

Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον σαν να μην είχε γεννήσει, χωρίς κυτταρίτιδα και πρήξιμο, ώρες μετά τον τοκετό [εικόνες]

Η έξοδος από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννηση του τρίτου βασιλικού μωρού. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μάλιστα, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μόλις 7 ώρες μετά τη γέννα.

Πολλοί ήταν φυσικά, αυτοί που τη θαύμασαν για το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της στο Παλάτι του Κένσινγκτον λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον σαν να μην είχε γεννήσει, χωρίς κυτταρίτιδα και πρήξιμο, ώρες μετά τον τοκετό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Daily Mail, μάλιστα, μιλά για εμφάνιση–θαύμα της Κέιτ Μίντλετον, αναλύοντας διεξοδικά το παρουσιαστικό της.

Όπως γράφει: «Δεν υπήρχε ίχνος πρησμένου αστραγάλου ή έστω και ελάχιστης κυτταρίτιδας (γίνεται πιο έντονη και εμφανής σε εγκύους) και ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της δεν ξέφευγε από τη θέση της».

Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον σαν να μην είχε γεννήσει, χωρίς κυτταρίτιδα και πρήξιμο, ώρες μετά τον τοκετό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Καθώς στεκόταν στα σκαλιά του μαιευτηρίου Lindo Wing για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, κρατώντας το μωρό της προσεκτικά στην αγκαλιά της, η Κέιτ Μίντλετον δεν θύμιζε σε τίποτα μια γυναίκα που γέννησε πριν από λίγες ώρες με φυσιολογικό τοκετό ένα τόσο μεγάλο μωρό.

Όπως προσθέτει η Daily Mail και συγκεκριμένα η συντάκτρια Σάρα Βιν, εκθειάζοντας την Κέιτ Μίντλετον: «Φαίνεται πως είχε βρει ακόμη και το χρόνο για να φορέσει το αγαπημένο της καλσόν της εταιρείας American Tan και τα nude τακούνια της, τη στιγμή που αν μια άλλη οποιαδήποτε γυναίκα προσπαθούσε να φορέσει καλσόν λίγες ώρες μετά την γέννα, το πιθανότερο θα ήταν να μην τα κατάφερνε. Επίσης, τα δάχτυλα του χεριού της στο οποίο κρατούσε το νεογέννητο πρίγκιπα δεν έδειχναν καθόλου πρησμένα, ενώ ακόμη και το eyeliner στα μάτια της είχε τοποθετηθεί με μεγάλη ακρίβεια».

Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον σαν να μην είχε γεννήσει, χωρίς κυτταρίτιδα και πρήξιμο, ώρες μετά τον τοκετό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Και προσθέτει: «Εάν οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί την επόμενη ημέρα, θα ήταν ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα. Αλλά λίγες μόνο ώρες μετά, φαινόταν σχεδόν σαν θαύμα».

Συνεχίζοντας τα καλά λόγια, αναφέρει: «Η Κέιτ Μίντλετον έθεσε ψηλά τον πήχη. Μπορεί να είναι μητέρα πλέον τριών παιδιών, αλλά δε θα θυσιάσει τον εαυτό της. Αυτό είναι που γεννήθηκε να κάνει. Είναι επαγγελματίας. Οι περισσότερες γυναίκες στη θέση της θα ήταν τυλιγμένες σε μια χουχουλιάρικη ρόμπα, απολαμβάνοντας ένα καλό γεύμα. Αλλά όχι η Κέιτ. Παίρνει στα σοβαρά το ρόλο της βασιλικής συζύγου, κι αυτό σημαίνει ότι βάζει τις δικές της ανάγκες στην άκρη, ξεπερνώντας τον εαυτό της και δείχνοντας στα πλήθη που περιμένουν ότι εκτιμά την αγάπη και την υποστήριξή τους. Αυτή της η αποφασιστικότητα και η σταθερή δέσμευση είναι κάτι που έχει συγκινήσει το βρετανικό λαό και έχει κλέψει τις καρδιές τους. Γιατί όποια κριτική και αν της κάνουν, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός πως παίρνει τις ευθύνες της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, πολύ σοβαρά. Εκτιμά απεριόριστα το προνόμιο και τη θέση της και ανταμείβει με τον τρόπο της το βρετανικό κοινό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ