Euroleague: Πρώτη μεγάλη μάχη στο Κάουνας για τον Ολυμπιακό, κόντρα στη Ζαλγκίρις - iefimerida.gr

Euroleague: Πρώτη μεγάλη μάχη στο Κάουνας για τον Ολυμπιακό, κόντρα στη Ζαλγκίρις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ξαναπάρει... κεφάλι στη σειρά με τη Ζαλγκίρις θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στο Κάουνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους (20:00, Novasports 1), σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για το ποιος θα βρεθεί στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και είναι αυτονόητο ότι όποιος επικρατήσει απόψε θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Τα προβλήματα παραμένουν στους Πειραιώτες, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν προπονήθηκαν χθες, Δευτέρα, και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ αγώνα. Επίσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% της φυσικής τους κατάστασης.

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και στην επίθεση. Αν δεν παίξουμε καλά στην επίθεση, θα τους δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να τρέξουν», είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος στις τάξεις της Ζαλγκίρις, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως αν το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπερασπιστεί την έδρα του, θα καταφέρει να κερδίσει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ. Βέβαια, ο Σάρας ξέρει πως το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο, παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Λιθουανίας θα βρουν έναν... έκτο παίκτη στο πρόσωπο των οπαδών τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες (Ισπανία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Ζαλγκίρις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ