Γιούργκεν Κλοπ: «Σεβαστείτε την Ρόμα» - iefimerida.gr

Γιούργκεν Κλοπ: «Σεβαστείτε την Ρόμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεβασμό από τον κόσμο της Λίβερπουλ ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ, την παραμονή του πρώτου ημιτελικού με την Ρόμα στο Άνφιλντ (24/04). Ο Γερμανός προπονητής παρότρυνε, επίσης, τους οπαδούς να μην πετάξουν αντικείμενα στο πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή της ιταλικής ομάδας.

Μπουκάλια και φωτοβολίδες «εκτοξεύθηκαν» πρόσφατα στο λεωφορείο της Μάντσεστερ Σίτι με το που έφτασε έξω από το γήπεδο για τον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, νωρίτερα μέσα στο μήνα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό των «κόκκινων».

«Η Λίβερπουλ είναι ένα θαυμάσιο κλαμπ, γνωστό για την φανταστική του ατμόσφαιρα» τόνισε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τους «Ρωμαίους» και συνέχισε: «Δεν χρειαζόμαστε να πετάξουν αντικείμενα».

Η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ ερευνά την «επίθεση» της 4ης Απριλίου, στη διάρκεια της οποίας δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ και η UEFA έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία.
«Στο γήπεδο να δείξετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα. Έξω από αυτό, σας παρακαλώ, δείξτε το σεβασμό που πρέπει να δείξετε» παρότρυνε τον κόσμο ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να δείξουμε πόσο υπέροχοι είναι οι άνθρωποι του Λίβερπουλ και μπορούμε να το δείξουμε 20 λεπτά πριν τον αγώνα και μετά όλος ο κόσμος θα το γνωρίζει». Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση πυροτεχνημάτων στο παιχνίδι.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής, Ντέιν Τσάρνοκ, έχει προειδοποιήσει τους οπαδούς που θα πετάξουν φωτοβολίδες και άλλου είδους πυροτεχνήματα, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου, ότι κινδυνεύουν με δίωξη για κακούργημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιούργκεν Κλοπ Λίβερπουλ Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ