MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι -Η τελική πεντάδα - iefimerida.gr

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι -Η τελική πεντάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, μπλε και κόκκινη ομάδα έφτασαν στο συμβούλιο για να ακούσουν τον απολογισμό της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας.

Η μπλε ομάδα πήρε την υψηλότερη βαθμολογία και έτσι οι Χρήστος Γλωσσίδης, Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής οδηγήθηκαν στον εξώστη για να παρακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης και Αργύρης Αγλαμίσης κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη.

Ο Τσίκιλης ήταν εκείνος τελικά που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις κριτές και εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

«Δημήτρη, ομολογώ ότι κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πηγή βίντεο zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Master Chef Δημήτρης Τσίκιλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ