Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ, αλλά ταξιδεύουν στο Κάουνας - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ, αλλά ταξιδεύουν στο Κάουνας

Φωτογραφία: AΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνησή του επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Δευτέρας (23/4), πριν αναχωρήσει για το Κάουνας με πτήση τσάρτερ (17:00).

Σε αυτήν δεν συμμετείχαν ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή ενόψει των δύο αγώνων με τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία (24 και 26/4) για τα πλέι οφ της Euroleague.

O Μιλουτίνοβ είχε τραυματιστεί στον πρώτο προημιτελικό με τη Ζαλγκρίρις στο ΣΕΦ και δεν αγωνίστηκε στον δεύτερο, όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πρίντεζης έκανε προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό την Κυριακή (22/4), όπως και οι επίσης τραυματίες Παπανικολάου, Στρέλνιεκς και Μπόγρης.

Η κρισιμότητα των δύο αγώνων στο Κάουνας και η επιθυμία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου να προκριθούν σε ένα 7ο φάιναλ φορ Euroleague τα τελευταία 10 χρόνια κάνει ακόμη και τους τραυματίες να αψηφούν πόνο και κίνδυνους και να «δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι».

Ψυχολογική ώθηση από 80 φιλάθλους

Με στόχο να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του τρίτου και τέταρτου προημιτελικού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας συγκεντρώθηκαν 80 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, το πρωί της Δευτέρας (23/4). Οι φίλαθλοι περίμεναν να ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ελληνικού εδάφους και να επιβιβαστούν οι παίκτες στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πτήση τσάρτερ που έχουν ναυλώσει οι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι αναχωρεί στις 17:00 με προορισμό την πόλη της Λιθουανίας. Ο κόσμος ζήτησε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να πετύχουν τουλάχιστον μία νίκη στα δύο παιχνίδια (24 και 26/4) με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ώστε να επιστρέψει η σειρά στο ΣΕΦ σε 5ο αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους, εκτός έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργος Πρίντεζης. Στο Κάουνας, πάντως, ταξιδεύουν άπαντες και εκεί θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι στη δωδεκάδα την Τρίτη (28/4, 20:00). Τραυματίες είχαν αγωνιστεί εξάλλου και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης στο Game 2, και μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεπεράσει 100% τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ