Tραγωδία στην Ελούντα: Νεκρός 40χρονος -Επεσε με τo χωματουργικό στη θάλασσα - iefimerida.gr

Tραγωδία στην Ελούντα: Νεκρός 40χρονος -Επεσε με τo χωματουργικό στη θάλασσα

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη ζωή του έχασε το μεσημέρι 40χρονος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος στην Ελούντα, στην περιοχή των ξενοδοχείων.

Ο άτυχος χειριστής, εργαζόταν σε έργο οδοποιίας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βρέθηκε στη Θάλασσα. 'Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές αλλα παρα την επέμβαση για την σωτηρία του ,τελικά ανασύρθηκε η σορός του άνδρα. Σκάφος του λιμενικού μετέφερε τη σωρό στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ, ο 40χρονος πραγματοποιούσε εργασίες διάνοιξης με ελαφριού τύπου χωματουργικό μηχάνημα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες κατρακύλησε αρχικά σε απόκρημνη πλαγιά και βρέθηκε κατόπιν στη θάλασσα. Το συμβάν πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο βίλλας της περιοχής στην Ελούντα.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης ιατροδικαστική εξέταση που θα αναδείξει την περίπτωση για το εάν ο 40χρονος υπέστη πρόβλημα υγείας κατά το χειρισμό του εκσκαφέα και για το λόγο που αυτό βρέθηκε στο νερό με το τραγικό αποτέλεσμα.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη δυστύχημα Ελούντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ