Τσακαλώτος στην ΚΟ: Tελειώνουμε με το Πρόγραμμα τον Αύγουστο -Aναμενόμενη η κριτική - iefimerida.gr

Τσακαλώτος στην ΚΟ: Tελειώνουμε με το Πρόγραμμα τον Αύγουστο -Aναμενόμενη η κριτική

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με τους προβληματισμούς να...περισσεύουν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που κράτησε περί τις τέσσερις ώρες.

Λαμβάνοντας και χαρακτήρα...εκτονωτικό- καθότι τοποθετήθηκαν πάνω από 30 βουλευτές- έγινε συζήτηση για τα θέματα της διαπραγμάτευσης και έγιναν ενημερώσεις από τους υπουργούς κκ Γιάννη Δραγασάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Αλέξη Χαρίτση.

«Η όποια κριτική ακούγεται από έξω είναι αναμενόμενη στα πλαίσια της αξιολόγησης. Τελειώνουμε με το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018», φέρεται να είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Εντάσσοντας τα λεγόμενά του στο σκεπτικό ότι είναι υπό εξέλιξη ένα μπρα ντε φερ ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Στο τραπέζι προβληματισμοί

Ωστόσο, υπήρξαν και έντονοι προβληματισμοί για την «επόμενη μέρα». Δεν ισχυριζόμαστε οτι τα πράγματα είναι εύκολα για την κοινωνία,αλλά υπάρχει βελτίωση, έλεγαν κομματικές πηγές, τονίζοντας οτι «το συλλογικό σχέδιο υπηρετείται από όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ