Γιατί το Twitter νευρίασε με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον -«Εκαναν γκάφα με τον πρίγκιπα Τζορτζ» - iefimerida.gr

Γιατί το Twitter νευρίασε με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον -«Εκαναν γκάφα με τον πρίγκιπα Τζορτζ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, που θα είναι 5ος στη διαδοχή για το θρόνο.

Μετά την αποκάλυψη του φύλου, χιλιάδες προβλέψεις για το όνομα του μωρού έχουν πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με επικρατέστερα αυτά του Άρθουρ και Φιλίππου. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το μωρό γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, που θεωρείται πολιούχος και προστάτης της Αγγλίας και οι χρήστες του Twitter πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έκαναν μεγάλη γκάφα όταν ονόμασαν Τζορτζ το πρώτο τους παιδί.

Γιατί το Twitter νευρίασε με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον -«Εκαναν γκάφα με τον πρίγκιπα Τζορτζ» | iefimerida.gr 0

Ενώ αυτό μπορεί να φαινόταν σαν μια καλή επιλογή τότε, το ζευγάρι δε θα μπορούσε ποτέ να γνωρίζει ότι θα γεννούσε ένα τρίτο παιδί ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.

Royal Baby on St. George’s day you couldn’t plan it any better, if only they didn’t use George already

Βέβαια, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν το άφησαν ασχολίαστο, με πολλούς να λένε πως έκαναν «μεγάλη βλακεία».

When your baby was born on St George's Day and that could be the perfect reason to call him George but then realise you already have a son could George. pic.twitter.com/qsYLJ7bMCz

«Ένα βασιλικό μωρό ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, δε θα μπορούσατε να το σχεδιάσετε καλύτερα, αν δεν είχατε ήδη χρησιμοποιήσει το όνομα Τζορτζ» έγραψε κάποιος. «Ένα νέο βασιλικό μωρό που γεννιέται την ημέρα του Αγίου Γεωργίου. Στοίχημα πως είναι εκνευρισμένοι που ονόμασαν το πρώτο τους παιδί Τζορτζ» ανέφερε κάποιος άλλος. «Όταν το μωρό σου γεννιέται ανήμερα του Αγίου Γεωργίου και αυτός θα μπορούσε να είναι ο τέλειος λόγος για να το βαφτίσεις Τζορτζ, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιείς πως έχεις ήδη ένα γιο με το όνομα Τζορτζ» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

What lovely news!!
A baby boy on St George's Day, and the only name he can't have is George! https://t.co/Nwk8owmGFJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ