Παροξυσμός: Αστρολόγος εξηγεί τι σημαίνει για τη βασιλική οικογένεια το τρίτο βασιλικό μωρό - iefimerida.gr

Παροξυσμός: Αστρολόγος εξηγεί τι σημαίνει για τη βασιλική οικογένεια το τρίτο βασιλικό μωρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρίτο βασιλικό μωρό ήρθε σήμερα το πρωί στον κόσμο και στη Βρετανία έχει προκληθεί παροξυσμός.

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι αγόρι και αν επιβεβαιωθούν τα στοιχήματα θα μιλάμε για τον μικρό Αρθουρ.

Εν αναμονή του ονόματος, πάντως, οι αστρολόγοι στη Βρετανία έπιασαν δουλειά φτιάχνοντας τον αστρολογικό χάρτη του μικρού πρίγκιπα.

Βάσεια αυτού, ο μικρός πρίγκιπας ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη που συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά και την αρμονία. Ολα αυτά σύμφωνα με τον αστρολόγο Οφίρα Εντουτ που εμφανίστηκε στο Good Morning America.
Κατά τον ίδιο, το νέο βασιλικό μωρό θα είναι λιγάκι... επίμονο και προειδοποιεί τους γονείς του να... ετοιμάζονται καθώς το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι απαιτητικό και θα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του. «Προετοιμαστείτε για ένα ακόμη ισχυρό μέλος της οικογένειας των Κέιμπριτζ», είπε.

«Οι ταύροι τείνουν να είναι καλοί άνθρωποι. Αγαπούν τα ωραία πράγματα, το φαγητό και την άνεση. Γίνονται ισχυροί, δυνατοί άνθρωποι», προσέθεσε.

Εξήγησε μάλιστα ότι η Κέιτ Μίντλετον, ως Αιγόκερως, θα τα βρίσκει με το μικρό παιδί της, καθώς και μαμά και μικρός γιος ανήκουν και οι δυο σε ζώδια της Γης. «Οταν τα παιδιά ανήκουν σε ζώδιο του ίδιου στοιχείου με τους γονείς είναι για τους γονείς ευκολότερο να τα καταλάβουν γιατί έχουν πάνω κάτω τους ίδιους ρυθμούς», προσέθεσε.

Παροξυσμός: Αστρολόγος εξηγεί τι σημαίνει για τη βασιλική οικογένεια το τρίτο βασιλικό μωρό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ