Σκόνη και γκάζια στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου Αττικής -Drone κατέγραψε Dirt games [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκόνη και γκάζια στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου Αττικής -Drone κατέγραψε Dirt games [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία είχαν οι αγωνιζόμενοι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, να γνωρίσουν την πίστα που έχει διαμορφωθεί στον εσωτερικό χώρο του στίβου του Ιπποδρόμου Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Η ομάδα UP DRONES βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρομίου που φιλοξένησαν αγωνιστικά αυτοκίνητα και Κartcross όλων των κατηγοριών για πρώτη φορά μετά την Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2007.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχει η Ο.Μ.Α.Ε. σε συνδιοργάνωση με την Α.Λ.Α. Κορινθίας και την συνεργασία της ομάδας των Dirt Games.

Το θέαμα που προσέφεραν σε περίπου 1.000 θεατές που βρέθηκαν στης κερκίδες του Ιπποδρόμου ήταν εντυπωσιακό και οι αμέτρητοι μικροί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν μια σπάνια ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των pits και της προετοιμασίας των αγώνων.

Η ομάδα UPDRONE ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και ειδικά τον Κύριο Παύλο Αθανασούλα που επέτρεψαν την κάλυψη των αγώνων, αλλά και την CosmoteTV που επέτρεψε την καταγραφή.

Πηγή: UP DRONES

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιππόδρομος dirt games
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ