Survivor 2: To Twitter αφηνίασε με τους Διάσημους που πήραν μαζί τους τον Αγόρου στον Αντετοκούνμπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: To Twitter αφηνίασε με τους Διάσημους που πήραν μαζί τους τον Αγόρου στον Αντετοκούνμπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έπαθλό τους, το ταξίδι τους στο Μιλγουόκι και τη συνάντησή τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απόλαυσαν οι Διάσημοι του Survivor 2 χθες.

Οπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2, οι Διάσημοι μετά τη νίκη τους στον αγώνα επάθλου, ετοιμάστηκαν για το ταξίδι στο Μιλγουόκι και τη συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ομως, αυτή η διαδικασία έκρυβε μια... έκπληξη για τους Μαχητές.

Δεδομένου ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν μπορούσε να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του λόγω του προβλήματός του στο γόνατο που τον έχει στείλει στο νοσοκομείο, η παραγωγή του Survivor 2 αποφάσισε στη θέση του να ταξιδέψει ένας Μαχητής τον οποίο θα επέλεγαν οι Διάσημοι.

Οι Διάσημοι επέλεξαν τον Νικόλα Αγόρου των Μαχητών του Survivor 2 και η παραγωγή, με ένα γράμμα που διάβασε ο Χάρης, ενημέρωσε την ομάδα για το... νέο αυτό. Και κάπως έτσι ανακοινώθηκε ότι ο Αγόρου ταξιδεύει για το Μιλγουόκι, με τον Ηλία Γκότση και την Μελίνα Μεταξά να... τρέμουν από τα νεύρα τους.

Και κάπως έτσι, οι Διάσημοι του Survivor 2, μαζί με τον Αγόρου, ταξίδεψαν στο παγωμένο Μιλγουόκι και από τον καυτό ήλιο θα πάνε κατευθείαν στο χιόνι και σε υπό το μηδέν θερμοκρασίες. Αφού πλύθηκαν, ντύθηκαν και σενιαρίστηκαν απόλαυσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά τον αγώνα, μάλιστα, οι παίκτες του Survivor 2, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τον μεγάλο Ελληνα αθλητή, να τον αγκαλιάσουν και να βγάλουν και φωτογραφίες μαζί του.

Ολα αυτά, φυσικα δεν θα μπορούσαν να περάσουν έτσι από τους τουιτεράδες φαν του Survivor 2 οι οποίοι σχολίασαν όχι μόνο τα νεύρα της Μελίνας και του Ηλία αλλά και την... αποτυχημένη χαιρετούρα του Στέλιου Κρητικού και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έλα Γιάννη.... Κόλλα πέντε.... Καλά άστο....

#survivorGR pic.twitter.com/w442Aj4773

#survivorGR αφιερωμένο στο Κρητικό pic.twitter.com/hnNdbNrqIV

  • Φραουλίτσα: Ουάου! Δεν το περίμενα καθόλου!!!!! #survivorGR
  •  Η Μελινάρα αυτή την στιγμή που εμεις twittάρουμε, σκάβει παγίδες για τον Νικόλα. #survivorGR
  •  #survivorGR η δαλακα ήθελε να πάρει μαζί τον φίλο της τον Νικόλα λέγοντας ψεματα για τον Χάρη!! Αν ήταν αλήθεια αυτά που λέει θα το είχε κάνει θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον είχε κράξει!!! Δεν χαρίζει εδώ τον Νικόλα έκραζε!!
  •  #survivorGR η δαλακα είναι ένα κακομαθημένο παιδάκι..μιλάνε στον τεράστιο Αντετοκουμπο για τα έπαθλα κ πετάγετε κ λέει  "και τα κερδίζουμε ολα" Αντε μωρή πορδή..καλα να ναι η παραγωγή που σας ευνοήσε με την αλλαγή κανόνων..ψωναρα..
  •  Κλαιω ρε παιδια! Κλαίω! Με την έκφραση Μελίγδας και Ηλία όταν έμαθαν πως οι διάσημοι επιλέγουν Φραουλίτσα, και ΤΗΣ ΘΕΑΡΑΣ ΡΟΔΑΝΘΗΣ ,... που για άλλη  μια φορά τους βλέπει να τρωνε τα μούτρα τους #survivorGR
  •  Να εχεις στο μυαλο σου το Game 4 των playoffs εναντιον των Σελτικς και να πρεπει να κανεις small talk με παικτες του #survivorGR.
  •  Κανουν σαν 10χρόνα που δεν τους πήραν εκδρομή! Τετοια αντιδραση κανεις αλλος,Ευτυχώς! 
  • Και καπως έτσι τους αντιπαθω και τους δυο! #survivorgr #SurvivorPanoramaGR
  •  Εγω παντως θεωρω φυσιολογικη την αντιδραση ηλια-μελινας οσο αντιπαθεις κι αν μ ειναι! Στεναχωρια μ βγαζουν π δε θα πανε αυτοι κ οχι θυμο επδ θα παει ο αλλος! Και ειναι πολυ λογικο! #survivorGR
  •  Μην κολλάτε στην επιλογή Αγόρου. Και εσείς τον κολλητό σας θα παίρνατε. Επίσης μην κολλάτε στην αντίδραση Ηλία-Μελίνας γιατι έτσι επέλεξε να σας δείξει το μοντάζ και το καταπίνετε αμάσητο. #survivorGR
  •  Νικόλα τώρα που θα επιστρέψεις μην φας πατάτα! Ειδικά απο αυτές που μοιράζει η Μελίνα μακριά! #SurvivorGR
  •  #survivorGR Ο Γιάννης σα να κανε καταναγκαστικά έργα ήτανε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ