Βαρβιτσιώτης: Ανοχύρωτη χώρα η Ελλάδα, με ευθύνη της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: Ανοχύρωτη χώρα η Ελλάδα, με ευθύνη της κυβέρνησης

Βαρβιτσιώτης για τα επεισόδια στη Λέσβο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί πως με δική της ευθύνη η Ελλάδα θυμίζει ανοχύρωτη χώρα, ασκεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τα επεισόδια στη Μυτιλήνη.

Σε δήλωσή του ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει: «Τα επεισόδια στη Μυτιλήνη δυστυχώς επιβεβαιώνουν τους φόβους μας, διογκώνουν το αίσθημα απώλειας της δημόσιας ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης καλεί την κυβέρνηση «να εγγυηθεί τη δημόσια τάξη, να διαχειριστεί επιτέλους αποτελεσματικά το προσφυγικό ζήτημα με άμεσο διαχωρισμό προσφύγων και παράτυπων μεταναστών και να επιβάλει τη νομιμότητα σε όλους τους τομείς, χωρίς να αφήνει περιθώρια δράσης σε ακραίες ομάδες».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, κυρίως μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους προσφερθούν φροντίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ