Ο εφιάλτης της Γιάννας Τερζή λίγο πριν από τον διαγωνισμό της Εurovision - iefimerida.gr

Ο εφιάλτης της Γιάννας Τερζή λίγο πριν από τον διαγωνισμό της Εurovision

Στην Πορτογαλία θα κυριαρχεί το μπλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O 63ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία (στο Altice Arena), μετρά αντίστροφα.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή με το τραγούδι «Όνειρό μου».

Τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στην Eurovision αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η Γιάννα Τερζή.

«Δεν τις μετράω τις μέρες. Πηγαίνω στην πρόβα μου, ζω μόνο στην πρόβα. Εκεί τρώμε, εκεί πίνουμε, εκεί κοιμόμαστε. Αγωνία έχω μόνο λίγο το βράδυ που πάω να κοιμηθώ. Είδα και έναν εφιάλτη, ότι ανέβηκα στη σκηνή και ξέχασα το μικρόφωνο».

Ο εφιάλτης της Γιάννας Τερζή λίγο πριν από τον διαγωνισμό της Εurovision | iefimerida.gr 0


«Στη σκηνή, γύρω μου θα γίνονται πράγματα, εγώ θα προκαλώ πράγματα, μέχρι εκεί θα πω. Άντε να πω ότι θα φοράω και φόρεμα και όχι παντελόνι. Θα προσπαθήσουμε να μη γίνουμε γραφικοί, θα έχει μπλε η σκηνή. Εννοείται ότι θα “παίξει” το μπλε. Δεν θα φοράω κόκκινο κραγιόν, το έλαβα το μήνυμα. Το πιο πιθανό είναι τα μαλλιά μου να είναι κάτω και σγουρά», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή για την εμφάνισή της στη Eurovision.

Δείτε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό

Συνολικά 43 χώρες θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό της Εurovision. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν 8 και 10 Μαΐου. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό και η μεγάλη βραδιά είναι για το Σάββατο 12 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννα Τερζή Eurovision διαγωνισμός σκηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ