Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να επέλεξε να μην παραστεί στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους το Σάββατο, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούν να βρίσκουν έναν τρόπο να μιλούν γι’ αυτόν κατά την απουσία του.

Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει την Μελάνια Τραμπ να χαμογελά καθισμένη δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν αρχίσει η κηδεία της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μπάρμπαρα Μπους, δεν χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσουν οι χρήστες των social media να αστειεύονται για το πώς ακόμη κι αν βρίσκεται σε μια κηδεία, περνάει καλύτερα μακριά από το σύζυγό της.

Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Η Μελάνια φαίνεται πιο ευτυχισμένη σε μια κηδεία από ότι ήταν τα τελευταία χρόνια. Κι εσείς το ίδιο δε θα κάνατε αν από το να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στον Ντόναλντ, καθόσασταν δίπλα στον Μπαράκ;» έγραψε κάποιος στα social media.

Ένας από τους βοηθούς της Χίλαρι Κλίντον, ο Φίλιπ Ρέινς, πρόσθεσε: «Ο Ομπάμα είναι ένας αστείος τύπος, αλλά αυτή είναι μια γυναίκα που λαχταρά την απόσταση από ένα τέρας, ενθυμούμενη το πώς είναι πραγματικά η αξιοπρέπεια».

A funeral. Sitting next to the man she & her husband birthered.

Yet it’s the 1st smile on her in years. In older photos she’s ALWAYS smiling.

Obama is a funny guy, but that’s a woman craving distance from a monster being reminded what dignity looks like.

she’s still complicit. https://t.co/e4IXOze3bt

Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μερικά από τα πιο καυστικά σχόλια:

  • «Τι εικόνα δεδομένων των tweets και των ομιλιών τις τελευταίες 445 ημέρες. Αναρωτιέμαι τι να λέει ο Μπαράκ Ομπάμα στν κυρία Τραμπ».
  • «Μια κηδεία. Καθισμένη δίπλα στον άνδρα που αυτή και ο άνδρας της εκθρόνισαν. Ωστόσο, είναι το πρώτο της χαμόγελο εδώ και χρόνια. Σε παλαιότερες φωτογραφίες είναι πάντα χαμογελαστή».
  • «Κουίζ: Ποιά από αυτές τις δύο φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ τραβήχτηκε σε κηδεία;»
  • «Είναι τόσο αξιολύπητη. Η πρώτη φορά που βλέπουμε το χαμόγελό της είναι όταν παρακολούθησε μια κηδεία χωρίς το σύζυγό της».
  • «Σήμερα στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους, η Μελάνια Τραμπ κάθισε δίπλα σε ποιον... τον Μπαράκ Ομπάμα. Μετά από πάνω από ένα χρόνο στο γραφείο, η Μελάνια δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ. 10 λεπτά με τον Ομπάμα και δείτε τι συνέβη.

How miserable is Melania?

Chorus: “How miserable is she?”

She is so miserable, the first time we have ever seen her smile is when she is attending a funeral without her husband. pic.twitter.com/QshC7d33I3

Γιατί όλοι γελούν στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους -Οργίασε το Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ