Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη - iefimerida.gr

Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη, την απίστευτη γνωριμία τους, αλλά και τα ταξίδια που κάνουν τελευταία μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο People.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα είναι επισήμως καλεσμένος αυτή τη φορά του Νίκου Κοκλώνη και του Celebrity Travel. Μαζί με την Χριστίνα Πολίτη θα επισκεφθούν το Βιετνάμ και συγκεκριμένα το Ανόι και εκεί ο διάσημος κομμωτής θα απαντήσει σε πολλές... καυτές ερωτήσεις του παρουσιαστή. Σε τι ηλικία έκανε πρώτη φορά σεξ, αν θα ήθελε να κάνει γάμο με έναν άντρα, αν έχει σκεφτεί να υιοθετήσει παιδί, αλλά και αν έχει δεχτεί bullying για τις προσωπικές του επιλογές, με τον Τρύφωνα να γελά με σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα στα social media όταν αποφάσισε να αφήσει μουστάκι!

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξιδεύει με τον Νίκο Κοκλώνη. Λίγο καιρό πριν ήταν μαζί και στην Ινδία και πάλι για τις ανάγκες του celebrity travel, ενώ έχουν κάνει και πολλά ταξίδια οι δυο τους, για διακοπές και όχι για τις ανάγκες της εκπομπής. «Κάνουμε παρέα τα τελευταία 4 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ο Νίκος είναι απίστευτα δοτικός και θέλει να βοηθά τους φίλους του, με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι τύχη να έχεις φίλους υποστηρικτικούς και τόσο εκεί όσο ο Νίκος. Το αστείο είναι πως γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ εντελώς τυχαία: ήταν απόκριες, εκείνος ήταν με έναν φίλο του και εγώ με άλλη παρέα και του έκανα χιούμορ για τη μεταμφίεσή του –χωρίς να ξέρω ποιος είναι. Στη συνέχεια με είχε καλέσει σε ένα μεγάλο πάρτι για την Airfast tickets. Όταν συστηθήκαμε επίσημα, εκείνος με το κοστούμι του, δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση πως ήταν ο Νίκος που είχαμε γνωριστεί στο αποκριάτικο πάρτι, μέχρι που μου είπε ‘Μα δεν θυμάσαι; Έχουμε ήδη γνωριστεί’ και μου θύμισε το περιστατικό. Ξαναβρεθήκαμε συμπτωματικά μετά από ένα μήνα, στο ίδιο μάλιστα κλαμπ, και από τότε αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα. Έτσι κολλήσαμε», διηγείται ο Τρύφωνας Σαμαράς στο People.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη | iefimerida.gr 0
Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη | iefimerida.gr 1
Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη | iefimerida.gr 2
Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη | iefimerida.gr 3
Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγεί πώς «κόλλησε» με τον Νίκο Κοκλώνη | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρύφωνας Σαμαράς ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ