Μητσοτάκης για την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία: Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία: Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για τη νέα επίθεση του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά στη γαλλική πρεσβεία, άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε ανάρτησή του στο Twitter, τόνισε ότι η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς από μία «ανίκανη κυβέρνηση», που δεν θέλει ή δεν μπορεί να συλλάβει «μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε:

«Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στην γαλλική πρεσβεία ακριβώς απέναντι στη Βουλή. Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι...».

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στην γαλλική πρεσβεία ακριβώς απέναντι στη Βουλή. Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ