Πιεμπονγκάντ: «Ζητάμε από τον Αλαφούζο να καλύψει μέρος των χρεών» - iefimerida.gr

Πιεμπονγκάντ: «Ζητάμε από τον Αλαφούζο να καλύψει μέρος των χρεών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν τις χθεσινές εξελίξεις ο επικεφαλής της PAN Asia Πάιρο Πιενγκμπονγκσάντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στην οποία αναφέρεται στις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ», αναφέρει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος υποστηρίζει για την πρόταση που έχει καταθέσει.

«Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αλαφούζος χρεή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ