Ο Συμπιλίδης στα ίδια έδρανα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εκλογες; - iefimerida.gr

Ο Συμπιλίδης στα ίδια έδρανα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εκλογες;

Ο Συμπιλίδης στα ίδια έδρανα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις εκλογες;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορει τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Γιώργος Συμπιλίδης επιστρέφει στη Νεα Δημοκρατία. Πρόκειται για τον βουλευτή ο οποίος έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993, και στην συνέχεια ακολούθησε τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Ανοιξη.

Ο ίδιος ο κ. Συμπιλίδης ο οποίος τα χρόνια μετά το 1993 έμεινε πιστός στον κ. Σαμαρά και τον ακολούθησε σε όλες τις επιλογές του σε συνέντευξή του τον Μάιο του 2011 στην εφημερίδα «Μαχητής» του Κιλκίς, δήλωνε κατηγορηματικά: «Ναι, είμαι υποψήφιος» . Οι φήμες έχουν αναζωπυρωθεί και πάλι ενώ στελέχη της ΝΔ δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψευδουν.

Αν πάντως η είδηση επιβεβαιώθεί θεωρείται πολύ πιθανή η εκλογή του κ. Συμπιλίδη στο Κιλκίς όπου διατηρει ισχυρές προσωπικές δυνάμεις σε πολιτικό επιπεδο με αποτέλεσμα να ξαναβρεθει στα βουλευτικά έδρανα , δίπλα στον Κυριάκο Μητσάκη, τον γιό του πρωθυπουργού που έριξε το 1993.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ