Χάντμπολ: Μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στην Πορτογαλία -Με το ένα πόδι στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ - iefimerida.gr

Χάντμπολ: Μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στην Πορτογαλία -Με το ένα πόδι στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ ανδρών έκανε η ΑΕΚ που επικράτησε με 29-21 της Μαδέιρα στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων.

Στον επαναληπτικό που θα γίνει σε μια εβδομάδα η Ένωση θα πρέπει να κάνει μια καλή διαχείριση της νίκης της και της διαφοράς για να πάρει την σπουδαία πρόκριση. Σπουδαία απόδοση στην άμυνα από την ομάδα του Νίκου Γραμματικού.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού μετά το αρχικό 4-2 με τον Μυλωνα πάτησε και έφτασε για πρώτη φορα στο +5 (7-2) με τον Αργυρού.

Η Ένωση όσο περνούσε η ώρα ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της στην άμυνα. Οι καλές επεμβάσεις του Ραντούλοβιτς σε συνδυασμό με τις επιθετικές επιλογές επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στο 16-6 με τον Ζαμπούνη που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με τη διαφορά στα δέκα τέρματα η Ένωση χρειάστηκε να κάνει μια καλή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν. Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά στα πέντε τέρματα αλλά Βραζάλιτσα και Πέρρος έδωσαν τη λύση για την ομάδα του Νίκου Γραμματικού.

Μετά τη νίκη τους οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν προς το μέρος του κόσμου όπου βρέθηκαν και οπαδοί της Ένωσης. Οι περίπου 100 οπαδοί ζητούσαν από τους παίκτες το κύπελλο.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ χαντμπολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ