Ο Γιώργος Χρανιώτης επιστρέφει στο Survivor και τα hashtags του δίνουν... ρέστα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Χρανιώτης επιστρέφει στο Survivor και τα hashtags του δίνουν... ρέστα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ένας από τους παίκτες του πρώτου Survivor που ξεχώρισαν. Μάλιστα στο πάρτι της ένωσης κέρδισε στο διαγωνισμό τραγουδιού και το έπαθλο ήταν μία guest εμφάνιση στο πάρτι του δεύτερου κύκλου του Survivor.

Ο ηθοποιός είναι ενθουσιασμένος που θα βρεθεί και πάλι στον Άγιο Δομήνικο, αυτή τη φορά σε πλεονεκτική θέση και δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του από το περσινό παιχνίδι επιβίωσης.

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on Apr 19, 2018 at 2:29pm PDT

Αυτό που ξεχώρισε όμως είναι τα hashtags που πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με γλυκές και πικρές αναμνήσεις από το περσινό παιχνίδι και πολλά άλλα.

Όπως έγραψε: «My way...On my way,to Dominican Republic...σε 2 μερες#survivor2018 #σαρβαιβορ #hraniolas #drhraniolas #hran #survivor2017 #survivor2045 #survivor325π.χ #αγωνισματα #επαθλα #φαγιά #πεινα #ιδρωτιλα #μπαντανες #μπανανες #ασυλια #ασιτια #καλοπεραση #ηφτωχιαθελεικαλοπεραση #αγιοσδομινικος #αηγιωργης #παραλια #ζέστα #μαγιοχαμενο #μαγιονεζα #αυτά»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ