Ξεκινά η αξιολόγηση των στελεχών του Δημοσίου - iefimerida.gr

Ξεκινά η αξιολόγηση των στελεχών του Δημοσίου

Ξεκινά η αξιολόγηση των στελεχών του Δημοσίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχίζει η αξιολόγηση στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Περιβάλλοντος, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ρέππας που παράλληλα παρουσίασε τη χάρτα δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης η αξιολόγηση του προσωπικού θα πραγματοποιηθεί από στελέχη του ελληνικού δημοσίου σε συνεργασία με τους Γάλλους εμπειρογνώμονες.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων, όπου από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις γενικών διευθύνσεων και τμημάτων μειώνονται οι θέσεις διευθυντών και γενικών διευθυντών κατά 35% δηλαδά κατά 1.860 από τις 5427. Στόχος είναι να εξοικονομηθούν περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ από τη μη απόδοση των επιδομάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ