Survivor 2: Η Ολγα Φαρμάκη αποκαλύπτει τους λόγους που αποχώρησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η Ολγα Φαρμάκη αποκαλύπτει τους λόγους που αποχώρησε [βίντεο]

Ολγα Φαρμάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολγα Φαρμάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, η οποία μία από τις δυνατές και αγαπητές στον κόσμο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» πως της έλειψε η οικογένειά της και η ζωή.

«Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Είπα “τελείωσε αυτό το ταξίδι τώρα για σένα”. Αισθανόμουν πλέον μία πίεση μέσα στο παιχνίδι. Τα τελευταία βράδια έπεφτα να κοιμηθώ και αισθανόμουν ένα “πλάκωμα” και ήταν σαν να μην μπορώ να καθίσω πουθενά στην παραλία. Και οι δικοί μου μου έλειψαν πολύ, αλλά αισθανόμουν κάποια στιγμή όταν ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Πραγματικά μου έλειπε η ζωή μου και το έξω, και οι δικοί μου άνθρωποι. Οπότε όλα αυτά συναίνεσαν στο να πάρω την τελική απόφαση και να βγω έξω», είπε η Ολγα Φαρμάκη.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Όλγα Φαρμάκη αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ