Euroleague: Κλήση Γιαννακόπουλου για τη διαμαρτυρία του στη φυσούνα - iefimerida.gr

Euroleague: Κλήση Γιαννακόπουλου για τη διαμαρτυρία του στη φυσούνα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η διαμάχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εγκαλείται από τον αθλητικό δικαστή της διοργανώτριας αρχής, καθώς οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα του Game 2 πως τους επιτέθηκε φραστικά μπροστά από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήριά τους.

Από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, πάντως, τονίζεται ότι «δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει το παραμικρό για αυτή τη σάπια διοργάνωση αλλά το μόνο που είπε, απευθυνόμενος στον Σλοβένο διαιτητή Μπολτάουζερ, πριν αποχωρήσει σε ήρεμο τόνο, ήταν: “Μα 20 βολές σε ένα ημίχρονο...;”».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας άνοιξε εκ νέου φάκελο κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή την παρουσία του χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, παρά τη σχετική απαγόρευση που του έχει επιβληθεί, και η λογική λέει πως θα τιμωρηθεί ξανά με «βαρύ»πρόστιμο για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ