Στα τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία του Τσίπρα με τη νεαρή ξανθιά στο Καστελόριζο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία του Τσίπρα με τη νεαρή ξανθιά στο Καστελόριζο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ άρεσε στους Τούρκους δημοσιογράφους η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο και η συνάντησή του με μια ξανθιά κοπέλα, που όμως δεν θέλησε να μιλήσει στον πρωθυπουργό...

Η φωτογραφία έκανε πάταγο στα ελληνικά social media και ειδικά στο Τwitter που φιλοξένησε πολλά χιουριστικά σχόλια και πολλές άλλες εκδοχές- σε φωτομοντάζ- της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία πλέον κάνει «καριέρα» και στην Τουρκία, αφού σε ρεπορτάζ της η «Χουριέτ» αναφέρεται στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο, στο μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία... αλλά προσθέτει και τα σχόλια που προκάλεσε η συγκεκριμμένη φωτογραφία με τίτλο «Η εμφάνιση Τσίπρα έγινε αστείο».

 Στα τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία του Τσίπρα με τη νεαρή ξανθιά στο Καστελόριζο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενώ παρουσιάζει και μία απο τις φωτογραφίες σε φωτομοντάζ που αναρτήθηκαν στο Τwitter. Στη φωτογραφία, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται με μια κιθάρα «να τραγουδάει τον καημό του».

 Στα τουρκικά ΜΜΕ η φωτογραφία του Τσίπρα με τη νεαρή ξανθιά στο Καστελόριζο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Καστελόριζο τουρκικά ΜΜΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ