Μάρθα Κουτουμάνου-Ζένια Μπονάτσου: Μητέρα και κόρη σε επίσημη πρεμιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μάρθα Κουτουμάνου-Ζένια Μπονάτσου: Μητέρα και κόρη σε επίσημη πρεμιέρα [εικόνες]

ΝDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» το βράδυ της Πέμπτης 19 Απριλίου.

Η παράσταση είναι μια μουσικοχορευτική αναδρομή με τρυφερότητα, σαρκασμό, χιούμορ και στιγμές συγκίνησης. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει όλη της σκηνή δική της και με το αφοπλιστικό της ταπεραμέντο δίνει ρεσιτάλ. Στην επίσημη πρεμιέρα, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και τηλεοπτικό χώρο.

Δύο παρουσίες που σπάνια κάνουν μαζί κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πόζαραν μετά το τέλος της παράστασης.

Μάρθα Κουτουμάνου-Ζένια Μπονάτσου. Μητέρα και κόρη δεν συνηθίζουν την έκθεση στα φωτογραφικά φλας. Είναι σπάνιες οι φορές που έχουν εμφανιστεί μαζί σε εκδηλώσεις.

Πάντα είχαν τη δική τους θέση στις πρεμιέρες της Ζωής Λάσκαρη, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό της με το πιο δυνατό τους χειροκρότημα. Η 20χρονη Ζένια Μπονάτσου ονειρεύεται να χτίσει τη δική της καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της. Η Μάρθα Κουτουμάνου στέκεται διακριτικά στο πλευρό της κόρης της και είναι σύμμαχός της σε κάθε της απόφαση και στόχο.

Δείτε την εμφάνιση της Μάρθας Κουτουμάνου και της Ζένιας Μπονάτσου μετά από καιρό, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρθα Κουτουμάνου Ζένια Μπονάτσου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ