Ανθρωπόμορφο τέρας μαστίγωσε 4χρονη επειδή δεν μετρούσε από το 1 έως το 5 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανθρωπόμορφο τέρας μαστίγωσε 4χρονη επειδή δεν μετρούσε από το 1 έως το 5 [βίντεο]

Φωτογραφία: CSO of the Russian Federation for the Krasnoyarsk Territory
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνοι έμειναν οι Ρώσοι αστυνομικοί που συνέλαβαν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, όταν τους έδειξε κατά την αναπαράσταση πώς χτύπησε 15 φορές ένα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε τη ζώνη για να μαστιγώσει τη μικρή «επειδή δεν μέτρησε από το ένα μέχρι το πέντε», όταν τη διέταξε.

Ο 20χρονος Αζέρος στην καταγωγή, ονόματι Μπαχράμ, συνελήφθη στην πόλη Κρασνογιάρσκ και ομολόγησε το έγκλημά του.

Όπως είπε στους ανακριτές, προτού μαστιγώσει το παιδί, το χτύπησε αρκετές φορές με το καλώδιο ενός φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Ανθρωπόμορφο τέρας μαστίγωσε 4χρονη επειδή δεν μετρούσε από το 1 έως το 5 [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η ερωμένη του και μητέρα της μικρής ήταν παρούσα στον άγριο ξυλοδαρμό, αλλά δεν έκανε τίποτε για να την προστατέψει.

Όπως είπε στην αστυνομία, «φοβήθηκε», μήπως τη δείρει κι εκείνη. Η 31χρονη γυναίκα μοιράζεται το διαμέρισμα με τον φίλο της, τον πρώην άνδρα της κι έναν ακόμη ένοικο.

Ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης στο παιδί

Ο δράστης υποστήριξε στην ανάκριση ότι ήθελε με τον άγριο ξυλοδαρμό «να εκπαιδεύσει» τη μικρή και την εξάχρονη αδελφή της. Η αστυνομία λέει ότι μόνον στην τετράχρονη ξεσπούσε ο 20χρονος.

Η 31χρονη μητέρα με τις δύο κόρες της

Μετά την άγρια επίθεση το κορίτσι έτρεμε και δεν μπορούσε να ανασάνει, αλλά η μάνα του προσπάθησε να περιποιηθεί τα τραύματά του χωρίς να ζητήσει ιατρική βοήθεια, φοβούμενη μήπως οι Αρχές συλλάβουν τον φίλο της αν πήγαινε στο νοσοκομείο.

Εκείνος που ειδοποίησε τελικά ασθενοφόρο και την αστυνομία ήταν ο 45χρονος ένοικος του διαμερίσματος. «Φοβήθηκα μήπως πεθάνει το κορίτσι», είπε.

Ανθρωπόμορφο τέρας μαστίγωσε 4χρονη επειδή δεν μετρούσε από το 1 έως το 5 [βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Η μικρή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κι όπως λένε οι νοσοκόμες ξέρει πολύ καλά πώς να μετράει από το ένα έως το πέντε, αλλά τρόμαξε με τον άγριο τρόπο που της ζήτησε ο φίλος της μητέρας της.

Η εισαγγελία απήγγειλε στο ανθρωπόμορφο κτήνος κατηγορίες για κακοποίηση και βασανισμό ανηλίκου, που επισύρουν ποινή επταετούς κάθειρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Κρασνογιάρσκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ