Ο Χάρος τα «βάζει» ξανά με την Σαλταφερίδου: «Χειραγωγεί τους παίκτες» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Χάρος τα «βάζει» ξανά με την Σαλταφερίδου: «Χειραγωγεί τους παίκτες» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έχει πρόβλημα με την Εύη Σαλταφερίδου και το δείχνει.

Ο παίκτης, που από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων έδειξε να έχει «θέμα» με τη συμπαίκτριά του, αυτή την φορά την κατηγόρησε πως επιχειρεί να χειραγωγήσει τους παίκτες.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, και μίλησε για πληροφορίες που έδωσε η Εύη στον Νικόλα Αγόρου.

«Παλαιότερα, η ωραία Ελένη σίγουρα ήθελε να κάνει το καλό στον Πάρη. Παρ’ όλα αυτά έκαψε την Τροία. Δεν γνωρίζω οι πράξεις της Σαλταφερίδου που θέλει να κάνει την καλή σε όλους, είτε στην ομάδα της δίνοντας ψήγματα καρύδας, είτε αναφέροντας τους παίκτες με τα υποκοριστικά τους, είτε κάνει διάφορα πράγματα έτσι ώστε να τους χειραγωγεί, θα της βγουν σε καλό ή σε κακό. Η ιστορία θα το δείξει.

Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι. Θα έπρεπε να πει κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ