Survivor 2: Ετοιμάζονται για την ένωση και ο Χάρος «έδωσε» τις κλίκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Ετοιμάζονται για την ένωση και ο Χάρος «έδωσε» τις κλίκες [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @Survivor Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη στιγμή του Survivor έφτασε με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για την ένωση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πω την επόμενη εβδομάδα Διάσημοι και Μαχητές θα γίνουν ένα. Πλέον, οι παίκτες θα μένουν στην ίδια παραλία, ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σαν ομάδες.

Στο περυσινό πάρτι της ένωσης, είδαμε τους παίκτες να κάνουν μπάνιο, να φοράνε τα καλά της, να τρώνε, να πίνουν και να διασκεδάζουν. Αξέχαστο σε πολλούς έμεινε και το καραόκε, όπου έκαναν.

Κάτι παρόμοιο, θα γίνει και στη φετινή ένωση, η οποία θα έχει και δύο καλεσμένους.

Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης και Γιώργος Χρανιώτης επιστρέφουν στον Αγιο Δομίνικο και θα δώσουν το παρών στο πάρτι.

«Θα επιστρέψω στο survivor σύντομα. Θα είμαι στο πάρτι της ένωσης μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη και είμαστε καλεσμένοι…», είχε πει σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η ανακοίνωση της ένωσης ξάφνιασε τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν να την περιμένουν με ανυπομονησία. Ο μόνος που έδειξε να μην χαίρεται τόσο ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος μίλησε για κλίκες.

Ο Χάρος υποστήριξε πως Εύη Σαλταφερίδου και Κατερίνα Δαλάκα ξέρουν τον Νικόλα Αγόρου πριν μπουν στο παιχνίδι και ήδη έχουν ενθουσιαστεί που θα μείνουν στην ίδια παραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ