10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από την κουζίνα σου σήμερα κιόλας [λίστα] - iefimerida.gr

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από την κουζίνα σου σήμερα κιόλας [λίστα]

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τακτοποιημένη κουζίνα: αυτός ο συνδυασμός επιθέτου και ουσιαστικού μπορεί να φαντάζει για σένα κάτι πολύ μακρινό. Δεν είναι όμως.

Αρκεί να ρίξεις μια προσεκτική ματιά στον πάγκο, στα ντουλάπια και στα συρτάρια της κουζίνας σου. Ολα αυτά τα αντικείμενα που βλέπεις ατάκτως ερριμμένα σού χρειάζονται; Σίγουρα όχι. Αν θες να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην εικόνα της κουζίνας σου, -πριν στραφείς στις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις- κάνε detox και απομάκρυνε όλα τα αντικείμενα που δεν προσφέρουν πια τίποτα με την παρουσία τους.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποια είναι, αρκεί να έχεις κατά νου την μαγική ερώτηση-κλειδί: «Αυτό τώρα μού χρειάζεται πραγματικά;».

Ακολουθεί μια λίστα που ίσως θα σε βοηθήσει. Δεν λέμε να αρχίσεις να πετάς στα ξαφνικά πράγματα που υπάρχει πιθανότητα να σου χρειαστούν μακροπρόθεσμα.

Αναφερόμαστε σε αυτά που για λόγους υγιεινής και αισθητικής δεν έχουν θέση πλέον σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού.

10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από την κουζίνα σου σήμερα κιόλας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KOYZINA TAKTOΠΟΙΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ