Αγρια δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο -Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους, όλες οι πληροφορίες - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο -Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους, όλες οι πληροφορίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον υιοθετημένο γιο του ζευγαριού που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο σπίτι του στην Λευκωσία ανακρίνει από τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία της Κύπρου, σύμφωνα με τον ιστότοπο kathimerini.com.cy.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η κυπριακή αστυνομία δεν εντόπισε ίχνη παραβίασης του σπιτιού και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι ληστεία.

Εκτός από το ζευγάρι στο σπίτι βρισκόταν και ο 15χρονος, υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ο οποίος ενημέρωσε τους γείτονες για τη δολοφονία λέγοντας ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας στον Στρόβολο και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Ο 60χρονος άνδρας ήταν καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο και η 59χρονη σύζυγός του τραπεζική υπάλληλος. Το ζευγάρι περιγράφεται ως φιλήσυχο και η είδηση της δολοφονίας τους έσκασε σαν βόμβα.

Να σημειωθεί ότι από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση, ενώ ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία, σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικός τους κληρονόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ