Η Καλογρίδη ξαναδείχνει κρυφά τον Λυκουρέζο -Αγκαλιά σε ένα πεζούλι στον Λυκαβηττό, χθες βράδυ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Καλογρίδη ξαναδείχνει κρυφά τον Λυκουρέζο -Αγκαλιά σε ένα πεζούλι στον Λυκαβηττό, χθες βράδυ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να αποφεύγει τα... social media της Νατάσας Καλογρίδη, αλλά η ηθοποιός φροντίζει να δίνει σε όλους μια γεύση από κάθε τους εξόρμηση στο εξωτερικό ή έξοδο στην Αθήνα.

Υστερα από τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με το μαγιό του να απολαμβάνει το κοκτέιλ του στις Μαλδίβες (που κατέβηκε ύστερα από 4 λεπτά) και μετά τη φωτογραφία από τη Βενετία που πόσταρε ο Νίκος Κοκλώνης (που πάντα συνοδεύει το ζευγάρι), τώρα η Νατάσα Καλογρίδη μοιράστηκε με ένα instagram story τις τρυφερές στιγμές της με τον ποινικόλόγο σε ένα... πεζούλι του Λυκαβηττού.

Το ζευγάρι χθες το βράδυ ανηφόρισε στον λόφο του Λυκαβηττού, αγαπημένο προορισμό στο κέντρο για ερωτευμένους.

Οι δυο τους κάθισαν σε ένα πεζούλι, η Νατάσα Καλογρίδη ξάπλωσε στα πόδια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και από εκεί απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς instagramικούς φίλους της: «Και ναι, στο πεζούλι του Λυκαβηττού. Υπέροχα… Ρομαντικά!». Φευγαλέα, όπως πάντα, γύρισε την κάμερα και έδειξε και τον γνωστό ποινικολόγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ